11.09.2013.

Snimanje scena u vodi: Moniku grijali čajem i zimskom jaknom

Monika Beluči, jednu od najlepših žena sveta, i režiser Emir Kusturica snimili su nove scene za njegov film"Na mlečnom putu" u Ljubuškom, na lokaciji slapova Kravice, gde su snimali scene u vodi.

Kusturica, koji i glumi u ovom filmu, i Belučijeva snimali su mokri do gole kože pod slapovima Kravica, a budući da je voda bila izuzetno hladna, nije im nimalo bilo prijatno.

Belučijeva je na snimanju plivala obučena u tradicionalnu srpsku venčanicu, a u jednom trenutku potpuno je zaronila u vodu. Budući da je voda bila izuzetno hladna, Monika se smrzla pa su je ogrnuli debelom jaknom, a članovi ekipe su joj doneli i čaj da se ugreje.

Podsetimo, Belučijeva je morala da uzme nekoliko dana pauze jer se prehladila snimajući veoma zahtevne scene na Mokroj Gori. Jedna od najlepših žena na svetu igra ženu polu-Srpkinju polu-Italijanku na čijoj svadbi neprijateljski vojnici ubijaju sve svatove, a nju spasava vojnik koga igra Emir Kusturica. Dok beže, ona gine na minskom polju, a on se nakon njenog gubitka zamonaši. Premijera planirana je u Kanu sledećeg maja, a u domaće bioskope stiže sledeće jeseni.

Radio-NEXT
Image and video hosting by TinyPic

Reklame
SVI ZAINTERESOVANI ZA REKLAMIRANJE NEKA SE OBRATE NA PP. HVALA


Radio-NEXT
Image and video hosting by TinyPic

Sign by Danasoft - Get Your Sign



Posjetite nas i na Web stranici
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!